lunes, 4 de mayo de 2015

Premis concurs de piulades Ràdio Nova

Ràdio Nova ha lliurat aquest dijous els premis del III Concurs de piulades que ha organitzat per tercer any consecutiu a l’entorn de la diada de Sant Jordi. El vilanoví Xavier Bermúdez, guanyador del certamen d’aquest any ha recollit el premi de mans de Sigrid Nieto, responsable de Sigrid Informàtica, l’empresa que enguany patrocinava el concurs amb un llibre electrònic. Per la seva banda, Magda Kaziu, responsable de la llibreria +KLlibres ha fet entrega d’un lot de llibres a la també vilanovina Carmen Elvira, guanyadora de l’accèssit que el Jurat va demanar a l’organització del certamen davant l’alta participació i la qualitat dels microrelats.
Després d’una llarga deliberació el Jurat va decidir premiar el microrelat de Xavier Bermúdez, un nanoconte que ens deixa una escena veïnal divertida i entranyable: “Els veïns del 2n i del 4t intercanviaven alegres xiulades pel celobert. Ningú gosava dir-los que el lloro del 3r era mort feia temps”.
A petició del Jurat es va crear un accèssit per premiar un segon conte, concretament un microrelat de Carmen Elvira, autora local que novament ha tractat amb originalitat la temàtica de Sant Jordi: “Sort que als 65 em retiro i s’haurà acabat aquesta comèdia. I amb gest cansat, clava l’espasa per enèsima vegada a l’innocu drac”.
http://www.vilanovainformacio.cat/radio-nova-lliura-els-premis-del-concurs-de-piulades/

No hay comentarios:

Publicar un comentario