viernes, 11 de julio de 2014

Lectures al jardí

La vilanovina Carmen Elvira ofereix un tast novel·lístic a Barcelona

Carmen Elvira Foto web lecturesaljardiLa vilanovina Carmen Elvira serà avui una de les protagonistes de les Lectures al Jardí una iniciativa cultural que vol donar a conèixer nous valors literaris. La cita és a la residència d’artistes Jiwar a les 19h (al carrer Astúries 36 de Barcelona). Es tracta de compartir en públic les creacions literàries en què estan treballant les persones que hi participen; un petit tast dels seus projectes novel·lístics.
Elvira, guanyadora del concurs de microrelats de Sant Jordi via twitter de Ràdio Nova i també del concurs de contes Castell de la Tossa de Montbui, es vol iniciar en la novel·la i està treballant en un relat impactant titulat “La nena”, entorn la violència masclista. És per això que va decidir enviar-ne un fragment al col·lectiu “Lectures al jardí” per copsar la impressió del grup i va resultar seleccionada per llegir-lo davant el públic i poder comprovar-ne la reacció.
Avui compartirà la lectura amb dues autores més que s’estrenen en el gènere novel·lístic: Beatriz Peñas, que llegirà un fragment de l’obra titulada Aguja i de Dominique Lehner, amb un tast de La noia de l’avinguda Salvador Dalí,
Podeu llegir més informació d’aquesta iniciativa a la web:www.lecturesaljardi.com




Font: www.vilanovainformacio.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario